Dag 79 – Love Meuse

Sjarmerende klestørk på La Meuse

Etter nok en het natt så ble jeg vekket av en urolig matros som ønsket å komme av gårde før solen igjen ble for het. Jeg sa, med et øye åpent, at det hørtes fornuftig ut, men at jeg bare skulle sjekke innsiden av øyelokkene litt til. Etter ytterligere et par «hint» var jeg lys våken og klar som et egg.

Vi forlater Sedan tidlig og solen tar ikke så kraftig, vinden blåser litt og det er perfekt temperatur. Meuse er bare så fin og rundt hver sving sier vi det

Medium done

samme om og om igjen. Meuse er så mye bedre enn Canal des Ardennes, og for sikkerhets skyld gjentar jeg det på Engelsk, Meuse is so mutch better than Canal des Ardennes, og her kommer for tusan på Tysk også, Maas (Meuse) ist so viel besser als Canal des Ardennes.

Satan i byvåpnet

Piraten sover lenge i dag, men til slutt blir han vekket og stikker hodet opp av luken når han hører kykeliky fra noen haner som løper rundt på land. Dagen går i meget idylliske omgivelser før vi svinger inn ved en koselig havn i byen Stenay. Ved nærmere undersøkelser av gjeldene myter ser det ut til at dette er «Satans by», en mytebok står nå på innkjøplisten slik at vi kan gjøre bedre grunnundersøkelser før vi ankommer byer. Vi trosser advarslene og trasker inn til sentrum, det ser ut som Satan har flyttet sammen med resten av befolkningen. Det er en ganske søvnig by med mye Til Salgs plakater over det hele, storhetstiden er kanskje over og folk flytter til større byer i området. Havnen er koselig, godt vedlikeholdt og har det vi trenger så vi sover her.

 
Torget med liv og røre

God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s