Dag 109 – Venting på været

Vi ligger innblåste i Burgstaaken og venter på været. Slik værmeldingen nå ser ut, med vindstyrker opp til 15 m/s og regn og torden så kommer vi ingen vei før tidligst på tirsdag. Kapteinen har lagt opp noen alternative ruter dersom vinden ikke gir seg, og vi tar nye vurderinger når oppdaterte værdata kommer inn. Den opprinnelige ruten går fra Burgstaaken til Spodsbjerg havn på Langeland i Danmark. Med sydvestlige vinder bør det bli en grei seiling dersom vindstyrken og regnet avtar. Alternativt sniker vi oss langs land mot Marina Wendtorf som ligger ved innkjøringen til Kiel. DMI melder om litt mindre vind og bølger langs land ved denne vindretningen.
 

Selv fiskerne holder seg inne i dag

Vi har også flyttet båten i havna etter anmoding fra Hafenmaister, og det var jammen godt for der vi lå kom det en diger fiskebåt og la til. Vi tok også en spasertur til Burg og kikket på livet over en kaffe og noe søtt. Ellers er det ikke mye nytt å rapportere fra mannskapet på Sothis. Vi har landstrøm og alt annet vi trenger så vi koser oss i båten med bøker mens vinden uler i masta.

En U-Båt dukket opp i vinden

God natt.

3 kommentarer om “Dag 109 – Venting på været

  1. Marstal är en fantastisk by i närheten om ni tänker er till Langeland. Författaren till bästsäljaren \»Vi, de druknede\» kommer härifrån och boken handlar om livet på ön. Rekommenderas!

    Liker

  2. Upptæcker också att vi har \» Jag har sett verden begynne\» av samma førfattare Carsten Jensen, i skeppsbiblioteket. En vældigt fin och vælskriven bok enligt Tom.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s