Sothis besättning i skamvrån

17 Maj 2020 Gillerholmen

Sothis och dess besättning ligger för ankare i en undangömd vik, slickar sina sår och bygger upp sitt självförtroende igen efter sin fadäs under gårdagen.

När man vet att man ”skitit i det blå skåpet” vill man gärna hitta en syndabock eller åtminstone fördela skuldbördan med fler. Det nyinköpta Rocna vulcan ankaret har således fått höra ett par väl valda ord från El Capitan eller rättare sagt en hel osande harang och hot om att bli sänkt i havet för alltid om det inte steppar upp och gör sitt jobb ordentligt.

Ankaret verkar förstått allvaret, för i natt har det bitit sig fast i havsbotten med god hjälp av ankarsegel, förstärkt snubber med ryckdämpare, digital ankarvakt samt en betydligt mer alert besättning.


58° 23.544′ N 16° 55.803′ E

Great things never came from comfort zones

I dag firar vi Norges Nationaldag i Sverige med lång frukost, film, Roblox och brownies bakad från påse medan kastvindar upptill 13-14 ms får ankarseglet att slå från sida till sida och mörka moln jagar förbi på himlen på utsidan.

Gratulerer med dagen Norge!

Modifierad Brownies

Framåt kvällen stillnar det helt och vi upptäcker till vår förskräckelse och stora förvåning att, medan vi firat den norska nationaldagen, har den svenska flaggan med stång och allt blåst iväg över relingen🤭 Flaggan var nytvättad i Motala efter alla leriga slussar och stången nyinköpt av El Capitan för att passa den svenska flaggan perfekt.

Ännu en ting på to do listan alltså!!

2 kommentarer om “Sothis besättning i skamvrån

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s