180 graders skifte av retning

1 April 2021, for anker i Lerici, Italia.

Sothis er solgt 🥲

Planer er som kjent til for å endres, våre planer har gjort det hele tiden. Nå har omstendighetene endret planene våre 180 grader. Vi har hele tiden gitt uttrykk for at vi trives veldig godt her i poetens bukt, og nå har universet hørt oss. Som ved et lykketreff møtte vi en veldig hyggelig Engelskmann som er bosatt her i Lerici. Vi utvekslet historier og han ble helt over seg av interesse da han alltid har drømt om å seile på kanalene og Skandinavia. Vi ble bedt hjem til et lite, men koselig rosa hus beliggende litt for seg selv i åssiden ovenfor Lerici.

Vi ble veldig betatt av det lille huset med den fine beliggenheten og slenger ut av oss at her kunne vi tenkt oss å så oss ned engang. Mannen sier at etter kona døde så føler han seg ikke hjemme i huset. Han drømmer om eventyr og kunne han tenke seg å finne på noe annet. Plutselig spør han  om vi kunne være interesser i et bytte!?! Hva, sier vi….bytte huset mot båten vår?

Jepp, sier han fornøyd jeg er klar for eventyr sier han med en tåre i øyekroken, jeg tror min kone hadde ønskes dette.

Dette kom brått på sier vi og ber om tenketid. Det er et veldig fint hus, og koronaen ser ut til å sabotere våre videre seilplaner. Vi har snakket om et hus i varmere strøk og dette er et perfekt sted. Men, vi hadde ikke tenkt å slutte seilturen så raskt. På en annen side så hadde vi ikke kommet hit hvor vi er nå uten å følge våre drømmer, så vi gjør det som føles rett!

I dag har vi vært på eiendomskontoret i Lerici og skrevet under skjøtet på eiendommen og salget av Sothis. Vi har nå blitt båtløse, men fått drømmehuset i bytte.

Vi må takke alle som har fulgt seilturen så langt, og vi håper at mange av dere vil følge oss videre på eventyr som huseiere på den Italienske rivieraen. Vi gleder oss veldig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s