Memories -Akter ligger minnena och väntar….

19-25 augusti 2021 på svaj utanför Porto Palo

Dagarna försvinner mellan våra fingrar men det finns ingen känsla av brådska eller stress. Man kan ju fundera på vad vi gör av all vår tid men det finns alltid något att göra ombord.

Vi snorklar och badar i det klara och varma vattnet för nöjes skull men också på jakt efter biologiskt oinbjudna snyltgäster och ogräs på skrovet.

Vi tar dingen till fiskekajen för att slänga sopor och vi bunkrar upp båten genom svettig promenad i ett par kilometer till närmaste Conadbutik. När man inte har tillgång till bagageutrymmet i en bil så upptäcker man ganska snabbt att 24 liter vatten på flaska väger en del.

Slit och släp
Aldrig är det något annat😜

Våra vattentankar ombord börjar sina men vi har tiggt oss till 40 liter vatten av en hygglig karl på en närliggande marina. Man blir väldigt uppmärksam på och varsam hur man använder vatten när det är begränsat.

Vi studerar spanska 17 minuter varje dag, varken mer eller mindre och vi har äntligen tagit oss upp till byns centrum för ett glas och en ”liten” tallrik antipasti på en uteservering.

Vi flyttar oss från den ena till den andra sidan i bukten och ankrar om beroende på vindriktning.

I slutet av veckan har vi fina vindar till Syrakusa där Italien bjuder på vår andra vaccinspruta.

I detta inlägg vill vi gärna att ni följer med oss genom en kavalkad av bilder och minnen från vårt seglarliv och vagabonderade runt om i Europa.

2 kommentarer om “Memories -Akter ligger minnena och väntar….

    1. Ja, vi har väldigt många fina minnen och upplevelser som vi aldrig vill ångra på! 31 augusti är det dags för spruta nummer 2!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s