En måned for anker

3-7 april 2021, Le Grazie , Italy

I dag skulle vi seilt til Elba, men været ville det annerledes og vi ligger fremdeles for anker. Nå har vi ligget for anker i nøyaktig 1 måned noe som er rekord for oss. Det er som å ligge på en litt primitiv hytte uten tilgang på varmt vann i springen.

De få tingene vi har som må lades opp på 220v har for lengst slutte å fungere. Den elektriske tannbørsten har sagt takk for seg og vi er over på manuell tannpuss. Barbermaskinen har fremdeles strøm enn så lenge. Takket være solen og våre solpaneler så er det liv i våre husbatterier samt alle elektroniske duppeditter.

Varmt vann får vi hver gang vi må flytte båten, så da er det bare å utnytte dusjen når motoren har gått seg varm og varmet opp varmtvann.

Våren her er i følge guideboken regnfull, og det meldes stadig om regn på værmeldingen, men så langt har vi ikke sett noe til det. Til helgen skal det bøtte ned visstnok, det gjenstår å se.

Skarpøye har penskoene klare i tilfelle regnvær

Vi har filmet litt når vi har vært ute på turer i området, og siden det ikke er så mye mer skrive om for øyeblikket så kan dere kose dere med en kortfilm isteden 👍

2 kommentarer om “En måned for anker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s